Ziekenhuizen

Medische technologie is natuurlijk één van de belangrijke pijlers voor de zorg in een ziekenhuis. De Medische Instrumentele dienst of afdeling klinische techniek is verantwoordelijk voor het onderhoud van de medische apparatuur. De rol van deze afdeling is sterk aan het veranderen. Begeleiding van nieuwe aanschaf, implementatie van het convenant veilige toepassing medische technologie, verhuizingen en nieuwbouw. Dit zijn maar een paar voorbeelden waardoor er niet altijd voldoende capaciteit beschikbaar is voor het reguliere onderhoud.

Sintec ondersteunt ziekenhuizen bij het uitvoeren van onderhoud aan medische apparatuur. Afhankelijk van de behoefte van het ziekenhuis kunnen we dat op projectbasis maar ook op detacheringsbasis verzorgen. Voor verschillende ziekenhuizen in Nederland onderhouden wij medische apparatuur zoals infuuspompen, voedingspompjes, bloeddrukmeters en saturatie, bewakingsmonitoren, ergometerfietsen, flow en vacuümsystemen en AED’s. Merken als Alaris, Argus, Terumo, Philips, Welch Allyn, Ergoline, Lode, Erbe en GE komen wij veel tegen in ziekenhuizen.

Onze senior technici zijn MTA en MTB opgeleid, natuurlijk aangevuld met certificeringen en producttrainingen.

In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag de mogelijkheden voor uw organisatie.

Naast ondersteuning bij het onderhoud, levert Sintec ook volledige ergometeropstellingen in combinatie met een inspannings-ECG. Zowel voor Cardiologie, Fysiotherapie als andere afdelingen hebben wij specifieke oplossingen. Wij geven u graag advies over het gebruik van ergometerfietsen in een ziekenhuis.