Sintec is leverancier van Terumo

Terumo is een wereldwijde speler op het gebied van gezondheidszorg. Al bijna honderd jaar zet Terumo zich in om de gezondheidszorg beter en makkelijker te maken. Als partner van Terumo leveren wij het assortiment van medische producten. Hieronder vallen onder andere de spuiten- en infuuspompen van Terumo en de bijbehorende verbruiksmaterialen zoals infuussets. Vanzelfsprekend zijn onze technici volledig getraind en gecertificeerd door Terumo.

Terumo Terufusion Spuiten- en infuuspompen

De Terumo pompen zijn ontworpen om het de gebruikers in de zorg zo makkelijk mogelijk te maken. Het grote kleuren display geeft alle belangrijke informatie waarbij optimaal gebruik gemaakt wordt van de mogelijkheden van een kleurenscherm. Medicijnen in de medicijnbibliotheek kunnen voorzien worden van verschillende kleuren labels terwijl alarmen in rood of geel weergegeven worden afhankelijk van de urgentie. Natuurlijk zijn de Terumo pompen uitgebreid te koppelen aan andere systemen en heeft Terumo een eigen monitoring software pakket om op een centrale plaats de pompen te kunnen controleren. Naast de pompen levert Sintec natuurlijk alle producten die bij de pompen horen: Racks met of zonder communicatiemodule, monitoring software en koppelingen naar PDMS pakketten. Ook de Terumo spuiten en infuussets zijn via ons te verkrijgen.

Op deze pagina

De producten van Terumo

Sintec is partner van

De nieuwste generatie Spuiten- en infuuspompen van Terumo heeft een groot kleurenscherm en is eenvoudig te bedienen. Koppelen met monitoringsoftware of uw PDMS? Dat kan zeker…

Welch Allyn is specialist in het meten van vitale functies. Welch Allyn heeft een uitgebreid assortiment met o.a. ECG’s, Spirometer, bloeddrukmeters, monitoren, visusscreener en otoscopen.

Strässle is wereldwijd toonaangevend in het produceren van vacüumsysteemen. De producten van Strässle worden gebruikt in ziekenhuizen, klinieken, artsenlaboratotia, arbodiensten, sportmedische advies- en gezondheidscentra. 

Ergoline is de grootste fabrikant van ergometerfietsen in Europa. De betrouwbaarheid van Ergoline is één van de sterke punten en met de nieuwe lijn ergometerfietsen is er voor iedere klant een passende Ergoline ergometerfiets.