Beheer en onderhoud door Sintec

Een breed pakket instrumenten van verschillende merken kan er voor zorgen dat het beheer en onderhoud van uw apparatuur veel tijd kost.  Tijd die u liever gebruikt voor andere zaken.

Makkelijk en betrouwbaar

Wij nemen graag het beheer en onderhoud van uw apparatuur van u over. Tijdens de eerste onderhoudsronde doen wij een volledige inventarisatie van de aanwezige apparatuur en zorgen er voor dat deze apparatuur in ons Sintec online systeem komt. Hierdoor heeft u altijd direct een overzicht van de onderhoudsstatus van uw apparatuur. Ook het aansturen van externe partijen doen wij graag voor u. Zo heeft u maar met één partij te maken en kunt u zich weer richten op uw core business.

Deskundig

Om een goede werking van uw meetapparatuur te garanderen, adviseert Sintec om uw apparatuur jaarlijks te kalibreren. Onze technisch specialisten meten, testen en repareren door heel Nederland. Voor arbeidshygiënische apparatuur geldt dat kalibraties en onderhoud voornamelijk in ons eigen laboratorium in Almere uitgevoerd zal worden. Hier hebben wij alle specialistische apparatuur beschikbaar om betrouwbaar kalibraties, beheer en onderhoud uit te voeren.

Van elke kalibratie wordt een uitgebreid rapport opgesteld. Deze rapporten worden bij een onderhoudscontract beschikbaar gesteld in Sintec Online. Sintec Online is onze eigen database die speciaal ontworpen is om de gegevens van apparatuur snel en eenvoudig beschikbaar te maken voor onze klanten. Niet alleen onze certificaten maar ook logboeken, gebruikershandleidingen en gebruikersprocedures kunnen hierin bewaard worden. Sintec beheert inmiddels voor meer dan 30.000 instrumenten van haar opdrachtgevers digitaal de documenten rond de apparatuur.  Vanaf iedere PC met internetaansluiting kunt u inloggen op Sintec online via onze site www.sintec.nl. Alle documenten zijn direct beschikbaar en kunnen eenvoudig afgedrukt worden.

Tijdens het uitvoeren van het onderhoud van uw apparatuur krijgen wij een goed beeld van de staat van uw apparatuur. Wanneer u kiest voor onze management module, kan Sintec u helpen met onderhouds- en investeringsvraagstukken. Sintec kan voor uw organisatie een rapportage verzorgen over de conditie van uw apparatuur waarin bijvoorbeeld een samenvatting staat vermeld van onze werkzaamheden tijdens het onderhoud.

Heeft u nog vragen over beheer en onderhoud door Sintec?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Wij stemmen onze diensten graag af op uw wensen. Er zijn diverse mogelijkheden om contact met ons op te nemen. U kunt ons voor meer informatie bellen: 036-5480101. U kunt ons mailen: info@sintec.nl of een bericht versturen via onze website www.sintec.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Op deze pagina