Sintec ruim 20 jaar ervaring

Sintec is gespecialiseerd in levering, onderhoud en beheer van medische en arbeidshygiënische apparatuur. Dit doen wij al ruim 20 jaar met veel plezier en betrokkenheid. Inmiddels is Sintec uitgegroeid tot een onafhankelijke dienstverlener op het gebied van medische en arbeidshygiënische meetinstrumenten. Onze technici zijn goed opgeleid om uw apparatuur op de juiste wijze te onderhouden. Voor onze klanten betekent dit dat zij verzekerd zijn van betrouwbare apparatuur.

Wij weten wat er speelt in uw organisatie en wij stemmen onze dienstverlening hierop af.

Sintec heeft een uitgebreid pakket samengesteld voor de levering van apparatuur. Kijk voor ons assortiment onder producten en merken in de menubalk. Kunt u een artikel niet vinden of heeft u overige vragen, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 036-5480101. Ons deskundige team helpt u graag.

Kwaliteit

Om onze kwaliteit te waarborgen is Sintec ISO-9001:2015 gecertificeerd. Onze werkzaamheden voeren wij uit volgens gestructureerde procedures en zowel het orderproces als het operationele proces wordt jaarlijks door een RvA geaccrediteerde onafhankelijke organisatie gecontroleerd.

Meer weten over Sintec?

Natuurlijk willen wij u nog meer vertellen over Sintec, maar wij horen liever van u waarmee we u van dienst kunnen zijn. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Wij maken graag een afspraak met u via 036-5480101.

Op deze pagina