Sintec is leverancier van Welch Allyn

Sintec is servicepartner en distributeur van Welch Allyn waarbij wij ons vooral richten op klinieken,  artsenlaboratoria en arbodiensten. Als partner van Welch Allyn levert Sintec het complete assortiment apparatuur en de bijbehorende verbruiksmaterialen zoals flowtransducers voor de Welch Allyn SpiroPerfect. Vanzelfsprekend zijn onze technici volledig getraind en gecertificeerd door Welch Allyn.

Welch Allyn CardioPerfect Workstation

De Welch Allyn CardioPerfect workstation maakt het mogelijk om verschillende testen te doen met één software pakket. Naast rust- en inspannings-ECG zijn ook spirometrie en 24uurs bloeddrukmeting mogelijk. Eenvoudig te bedienen en alle data opgeslagen in één database. Welch Allyn is een merk wat al lange tijd bestaat en een uitstekende naam opgebouwd heeft wanneer het gaat om betrouwbare apparatuur die eenvoudig te bedienen is. Enige tijd geleden is Welch Allyn overgenomen door Hill-Rom.

Op deze pagina

De producten van Welch Allyn

Sintec is partner van

De nieuwste generatie Spuiten- en infuuspompen van Terumo heeft een groot kleurenscherm en is eenvoudig te bedienen. Koppelen met monitoringsoftware of uw PDMS? Dat kan zeker…

Welch Allyn is specialist in het meten van vitale functies. Welch Allyn heeft een uitgebreid assortiment met o.a. ECG’s, Spirometer, bloeddrukmeters, monitoren, visusscreener en otoscopen.

Strässle is wereldwijd toonaangevend in het produceren van vacüumsysteemen. De producten van Strässle worden gebruikt in ziekenhuizen, klinieken, artsenlaboratotia, arbodiensten, sportmedische advies- en gezondheidscentra. 

Ergoline is de grootste fabrikant van ergometerfietsen in Europa. De betrouwbaarheid van Ergoline is één van de sterke punten en met de nieuwe lijn ergometerfietsen is er voor iedere klant een passende Ergoline ergometerfiets.