Sintec

Sintec: ruim 20 jaar ervaring

Sintec is gespecialiseerd in levering, onderhoud en beheer van medische en arbeidshygiënische apparatuur. Dit doen wij al ruim 20 jaar met veel betrokkenheid en plezier. Inmiddels is Sintec uitgegroeid tot een onafhankelijke dienstverlener op het gebied van medische en arbeidshygiënische meetinstrumenten. Onze technici zijn uitstekend opgeleid om uw apparatuur op de juiste wijze te onderhouden. Dit betekent voor u, als klant, dat u verzekerd bent van betrouwbare apparatuur wanneer u kiest voor Sintec.

Wij werken snel en efficiënt door onze jarenlange ervaring. Wij weten wat er speelt in uw organisatie en hierop stemmen wij onze dienstverlening af.

Bij Sintec hebben wij een uitgebreid pakket samengesteld voor de levering van apparatuur. Kijk eens rond in onze webshop om te bekijken wat wij allemaal kunnen leveren. Kunt u een artikel niet vinden of heeft u overige vragen, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 036-5480107. Ons deskundige team helpt u graag.

Kwaliteit

Onze werkzaamheden voeren wij uit volgens gestructureerde procedures en Sintec is hiervoor ISO-9001:2008 gecertificeerd. Om verzekerd te zijn van continuïteit wordt zowel het orderproces als het operationele proces jaarlijks door een RvA geaccrediteerde onafhankelijke organisatie doorgelicht.

Meer weten over Sintec?

Natuurlijk willen wij u nog veel meer vertellen over Sintec, maar wij horen liever van u wat u van ons verwacht en waarmee we u van dienst kunnen zijn. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag de nogelijkheden voor uw bedrijf.

Wij maken graag een afspraak met u via 036-5480107.