Arbodiensten en industrie

Voor het testen en monitoren van de gezondheid van mensen is medische apparatuur nodig. Of het nu gaat om een submaximaal test op een ergometer of om het meten van een bloeddruk; apparatuur moet betrouwbaar ingezet kunnen worden. Sintec heeft jarenlange ervaring met de apparatuur die binnen arbodiensten en industrie ingezet wordt. Voor veel klanten in dit segment is Sintec de partner voor beheer, onderhoud en levering.

Logistiek gezien is het onderhoud voor arbodiensten vaak een uitdaging. Veel verschillende vestigingen en spreekuur locaties waardoor apparatuur  niet altijd op één locatie is. Sintec helpt u om een goede planning te maken zodat alle apparatuur meegenomen wordt tijdens het onderhoud.

Binnen de industrie wordt de interne gezondheid- of arbodienst natuurlijk ook gebruikt als EHBO post. Een ECG, bloeddrukmeter en AED kunnen dan van levensbelang zijn. Goed onderhoud zorgt er voor dat medische apparatuur betrouwbaar ingezet kan worden.

Wanneer u nieuwe apparatuur nodig heeft, adviseren wij u graag. Bijvoorbeeld over een stress ECG opstelling met een ergometerfiets, maar ook een visustester, spirometer of ECG.  Op onze productenpagina’s krijgt u een goed overzicht van de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over de arbeidshygiënische apparatuur die bij arbodiensten en industrie gebruikt wordt, kijk dan bij onze pagina over arbo en industrie.

Voor al uw vragen over medische apparatuur, beheer en onderhoud, arbo en industrie kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Op deze pagina