Privéklinieken en diagnostische centra

Hoewel een privékliniek vaak dezelfde onderzoeken en behandelingen uitvoert als een ziekenhuis, heeft een privékliniek meestal geen eigen onderhoudsafdeling. Toch vormt ook voor een privékliniek de medische apparatuur een belangrijke basis voor de dienstverlening. Voor de certificering voor de HKZ en het ZKN keurmerk is een goed en betrouwbaar onderhoud- en kwaliteitssysteem belangrijk.

De kennis die we opgedaan hebben in ziekenhuizen, gebruiken wij graag bij onze andere klanten. Zo bent u verzekerd van het beste onderhoud volgens de laatste normen en standaarden.

Een breed pakket instrumenten van verschillende merken kan er voor zorgen dat het beheer en onderhoud van alle apparatuur veel tijd kost. Tijd die u liever gebruikt voor uw patiënten.

Wij nemen graag het beheer van uw apparatuur van u over en zorgen er voor dat al uw apparatuur in ons Sintec online systeem komt. Hierdoor heeft u altijd direct een overzicht van de onderhoudsstatus van uw apparatuur. Ook het aansturen van externe partijen doen wij graag voor u. Zo heeft u maar met één partij te maken en kunt u zich weer richten op uw core business.

Sintec levert, beheert en onderhoudt medische apparatuur voor verschillende privéklinieken in Nederland. Wij hebben de kennis in huis om u goed te adviseren over nieuwe aanschaf maar ook over onderhoud. Sintec werkt samen met bekende merken als Welch Allyn, Erbe, Terumo, Ergoline etc.

Op deze pagina