Ziekenhuizen

Medische technologie is natuurlijk één van de belangrijke pijlers voor de zorg in een ziekenhuis. De Medische Instrumentele dienst of afdeling klinische techniek is verantwoordelijk voor het onderhoud van de medische apparatuur. De rol van deze afdeling is sterk aan het veranderen. Begeleiding van nieuwe aanschaf, implementatie van het convenant veilige toepassing medische technologie, verhuizingen en nieuwbouw. Dit zijn maar een paar voorbeelden waardoor er niet altijd voldoende capaciteit beschikbaar is voor het reguliere onderhoud.

Sintec ondersteunt ziekenhuizen bij het uitvoeren van onderhoud aan medische apparatuur. Afhankelijk van de behoefte van het ziekenhuis kunnen we dat op projectbasis maar ook op detacheringsbasis verzorgen. Voor verschillende ziekenhuizen in Nederland onderhouden en/of kalibreren wij medische apparatuur zoals infuuspompen, voedingspompjes, bloeddrukmeters en saturatie, bewakingsmonitoren, ergometerfietsen, flow en vacuümsystemen en AED’s. Merken als Alaris, Argus, Terumo, Philips, Welch Allyn, Ergoline, Lode, Erbe en GE komen wij veel tegen in ziekenhuizen.

Onze senior technici zijn MTA en MTB opgeleid, natuurlijk aangevuld met extra certificeringen en producttrainingen.

Als distributeur van Terumo leveren wij de Terumo Terufusion spuiten en infuuspompen. Ook voor de IV sets van Terumo kunt u bij Sintec terecht.

Voor ergometerfietsen is Sintec distributeur van Ergoline. Wij leveren het volledige programma van Ergoline met zowel ergometerfietsen als lig-ergometers.

Op deze pagina